hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şehit ve gazi aileleriyle iftar buluşması

    Şehit ve gazi aileleriyle iftar buluşması
    expand

    Şehit ve gazi aileleriyle iftar buluşması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen ilçedeki şehit ve gazi aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

    Manavgat Belediyesi Boğaz Otel'de organize edilen iftar yemeğinde Başkan Şükrü Sözen, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de eşlik etti. Şehit ve gazi ailelerini kapıda karşılayan Başkan Sözen, masaları tek tek gezerek hal hatır sordu, ailelerin isteklerini dinledi. Bütün şehitler adına Kuran-ı Kerim tilaveti sunuldu.

    Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ülkenin gazilere ve şehitlere her zaman borçlu olduğunu ve minnet duyduklarını söyledi. Başkan Sözen, "Bu ülkeyi güzel kılan ve bugünlere getiren siz değerli ailelerimizsiniz. Ülke olarak sizlere çok borçlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Sizlere olan minnet duygularımız asla kaybolmayacak. Bir arada olmak imkanını bizlere verdiğiniz için sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Lokmamızı beraber paylaşmak bizim için de son derece özel bir duygu. Manavgat Belediyesi ailesi olarak siz değerli ailelerimize sizlere minnet duygumuzun asla kaybolmayacağını ifade etmek istiyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow