hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Side'de Covid-19 denetimi

    Sidede Covid-19 denetimi
    expand

    Side'de Covid-19 denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Side turizm merkezinde yapılan denetimlere Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit de katıldı.
    Side Antik Kenti'nde İlçe Jandarma Komutanı Yarbay İlker Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Zafer Karaaslan, Side Selimiye Jandarma Karakol Komutanı Başçavuş Mustafa Şen, Manavgat Belediyesi Zabıta Amiri İbrahim İşbilir ve diğer yetkililer ile birlikte iş yerlerini denetleyen Kaymakam Yiğit, esnaf ve vatandaşları maske, mesafe ve hijyen konusunda duyarlı olmasını istedi. Kaymakam Yiğit, ziyaret esnasında bazı turistlerle sohbet ederek, maskesi bulunmayanlara Covid-19 uyarısında bulundu. 
    Kaymakam Mustafa Yiğit, ilçede ekiplerin gün boyu denetimler gerçekleştirdiğini hatırlatarak, "Side Antik Kenti'nde yaptığımız denetimlerde, genel anlamda esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın duyarlı olduğunu gördük. İş yerlerinde kuralların uygulandığını görmek bizi mutlu ediyor. Denetimlerde salgın ile mücadelede riayet edilmesi gerekenleri esnaf ve vatandaşlara hatırlatıyoruz. Tedbirlere dikkat etmedikçe maalesef vaka sayısı artıyor. Bizler vatandaşımızı maske, mesafe, temizlik konusunda hassasiyeti artırmaya davet ediyoruz. Çünkü bu mücadelede en büyük gücümüz maske, mesafe ve temizliktir. Denetimlerimiz sürekli olarak devam edecek" dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow