hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Uzunkale'ye muhtarlık binası

    Uzunkaleye muhtarlık binası
    expand

    Uzunkale'ye muhtarlık binası

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediyesi Uzunkale Mahallesi'nde, modern muhtarlık hizmet binası, çok amaçlı kapalı alan, mahalle çeşmesi ve WC yapım çalışmalarını sürdürüyor.
    Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kırsal mahallelerde oturan vatandaşlardan gelen ihtiyaç ve talepler doğrultusunda hizmet ve çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kent merkezinden 23 kilometre uzaklıktaki Uzunkale Mahallesi'nde, modern muhtarlık hizmet binası, çok amaçlı kapalı alan, mahalle çeşmesi ve WC yapım çalışmaları tamamlanmak üzere. Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle halkının modern bir ortamda muhtarlık hizmeti alabilmesi amacıyla kolları sıvadı. Ekipler, 250 metrekarelik modern muhtarlık hizmet binasının yapım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yapımı tamamlanmak üzere olan muhtarlık binasına çeşme ve WC de ilave edildi. Bölgede eksikliği hissedilen çok amaçlı kapalı alan inşaatının da tamamlanmak üzere olduğu belirtildi. Artık mahalle halkı, 20x10 metre ebatlarındaki çok amaçlı kapalı alanda, düğün, nişan, kına, mevlit, yemek, pazar yeri kullanımı ve benzeri etkinliklerini artık gönül rahatlığı ile yapabilecek. 
    Uzunkale Mahalle Muhtarı Osman Biçer, mahallelerine yapılan kapalı alan ve muhtarlık binasının vatandaşların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yapıldığını belirterek, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e teşekkür etti. Biçer, "Belediye ekiplerimiz, bölgemizdeki büyük bir eksikliği giderdi. Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
    Başkan Şükrü Sözen, Uzunkale Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlara çözüm odaklı hizmet götürdüklerini ifade ederek, "Manavgat'ta 106 mahallemizin eksiklerini tamamlamak için çalışıyoruz. Hizmetlerimizi planlama dahilinde yapmaya gayret ediyoruz, Uzunkale Mahallesi için yapımına başladığımız modern muhtar evimiz ve kapalı alanımızı en kısa sürede tamamlayarak hizmete sunacağız. Tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow