hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yağma şüphelileri tutuklandı

    Yağma şüphelileri tutuklandı
    expand

    Yağma şüphelileri tutuklandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde uyuşturucu madde kullanırken yakalanan yağma şüphelileri tutuklandı.

    Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri 24 Ekim gecesi M.C.'nin darp ve tehdit edilerek, motosikletine ait anahtar ve ruhsatının zorla alındığı iddialarıyla ilgili çalışma başlattı. Ekipler olayın şüphelisi Y.Y.'yi, arkadaşının evinde yakalayıp, gözaltına aldı. Y.Y. ile F.S., Ş.D., F.K.L. ve şikayette bulunan M.C.'nin evde birlikte uyuşturucu madde kullandığı tespit edildi. Y.Y.'nin üzerinde 2.10 gram, F.K.L.'nin üzerinde 4.72 gram olmak üzere toplam 6.82 gram esrar maddesi, ikamette yapılan aramada ruhsatsız tabanca, 2 şarjör ve 30 adet 9 mm fişek ele geçirildi. Şüpheli Y.Y.'ye ait araçta yapılan aramada da ruhsatsız tabanca, şarjör ve 13 adet 9 mm fişek ele geçirildi. Aynı olayın şüphelilerinden İ.B. de ayrıca yapılan çalışmalar neticesinde yakalanarak gözaltına alındı.

    Y.Y. ve İ.B. jandarma tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında 'yağma' ve 'kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak' suçlarından adli işlem yapıldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.Y. ve İ.B. tutuklandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow