hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat'a sıcak asfalt

    Manavgata sıcak asfalt
    expand

    Manavgat'a sıcak asfalt

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Manavgat'ın Sarılar Mahallesi'nde sıcak asfalt, Denizkent, Gündoğdu ve Perakende mahalle yollarında ise asfalta hazırlık çalışması yapıyor.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı asfalt ekipleri, Sarılar Mahallesi Muhittin Ersoy Bulvarı'nın yan yollarını sıcak asfaltla kaplıyor. Toplamda 1.5 kilometrelik yol yenilenecek. Kırsal alan ekipleri ayrıca Manavgat'ın Denizkent, Gündoğdu ve Perakende mahallelerini bağlayan 12 kilometrelik grup yollunda da asfalt hazırlık çalışmalarına başladı. Asfalt altyapı ekipleri, grup yolunda yağmur suyunun akışını sağlamak için belirlenen bölgelere büz koyuyor ve şarampolleri temizliyor. Ayrıca ekipler, grup yolunda zemini gevşek olan bölgelerde ise dolgu malzemesi sererek silindir vasıtasıyla sıkıştırıyor.

    Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İsa Akdemir de çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Akdemir, Antalya ve ilçelerinde asfaltsız yol kalmayacağını söyledi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow