hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat'ta motosiklet kortejli Cumhuriyet kutlaması

    Manavgatta motosiklet kortejli Cumhuriyet kutlaması
    expand

    Manavgat'ta motosiklet kortejli Cumhuriyet kutlaması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumhuriyetin kuruluşunun 97. yılında motosiklet kortejli kutlama düzenledi. 500'e yakın motosikletlinin Türk bayraklarıyla katıldığı kortejin başını Başkan Şükrü Sözen ve kızı İrem Sözen çekti. Türk Bayrakları ve marşlar eşliğinde caddelerde ilerleyen motosikletliler kentte büyük bir coşku yarattı
    Manavgat Belediyesi, Manavgat halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı daha coşkulu ve milli duygular içerisinde geçirebilmeleri amacıyla motosiklet korteji organize etti. Dün saat 17.00'de Atatürk Kültür Merkezi önünden başlayan korteje Başkan Şükrü Sözen, kızı İrem Sözen ile motosiklete binerek katıldı. Antalya, çevre ilçeler ve Manavgat'tan katılan yaklaşık 500 motosikletli marşlar ve Türk bayraklarıyla caddelerde ilerlemeye başladı. Side'ye özgü Sidem'way adı verilen açık traktörler de Cumhuriyet Bandosu ile birlikte korteje katıldı. Sidem'way'lere vatandaşlar da ellerinde bayraklarıyla binerek kortejin coşkusunu artırdı. 
    Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in başını çektiği kortej, Atatürk Kültür Merkezi, Zübeyde Hanım, Sanayi Kavşağı, Barbaros, Remzi Güven, İbrahim Sözen, Antalya, Hastane, Demokrasi, Güllük ve Hisar caddelerini geçerek halkı selamladı. Manavgat halkı balkonlardan ve cadde kenarlarından kortej geçişine alkışlarla destek verdi. Kortej, Atatürk Kültür Merkezi önünde sonlandı. 
    Başkan Şükrü Sözen, korteje motosikletleriyle katılarak destek veren herkese teşekkür etti. Manavgat'ta Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında akşam Manavgat Belediyesi merkezi sistem üzerinden 10. Yıl Marşı çalındıktan sonra Atatürk Kültür Merkezi üzerinden havai fişek gösterisi yapıldı. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow