hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MATSO'dan depremzedelere yardım

    MATSOdan depremzedelere yardım
    expand

    MATSO'dan depremzedelere yardım

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- MATSO tarafından, depremde zarar gören vatandaşlara ulaştırılmak üzere düzenlenen yardım kampanyasında kısa sürede oda üyeleri tarafından toplanan yardımlar yola çıktı.

    Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem sonrasında oluşan acil ihtiyaçlar için ayni yardım kampanyası başlatıldı. Kampanya MATSO tarafından sosyal medya ve SMS ile yapılan duyurunun ardından yoğun ilgi gördü. MATSO üyeleri ve Manavgat halkı 24 saat gibi bir sürede yardım için seferber oldu. Kısa sürede 1 kamyon ve 1 kamyonet dolusu yardım toplandı. Toplanan yardımlar Elazığ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü gitmek üzere yola çıktı.

    MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, kampanyayı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) öncülüğünde tüm odalar olarak Türkiye genelinde gerçekleştirdiklerini belirterek, kampanyanın kısa sürede MATSO üyeleri ve Manavgat halkı tarafından yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Kampanya öncesinde Afet ve Acil Durum Müdürlükleri ile görüşmelerin yapıldığını kaydeden Başkan Boztaş, ihtiyaçların Elazığ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile yapılan görüşme neticesinde ısıtıcı(elektrikli-tüplü), kullanılmamış giysi, kuru gıda ve çocuk bezi olarak belirlendiğini ifade etti.

    'ÜYELERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM'

    Yardım kampanyasına MATSO üyelerinin ve Manavgat halkının gösterdiği ilgiye teşekkür eden Başkan Boztaş, "Bizler millet olarak her zaman zor zamanlarda çok güzel dayanışma örneği gösteriyoruz. Bunun bir örneğini de üyelerimiz ve Manavgat halkımız burada göstererek kardeşlerimizin yanındayız sloganı ile başlattığımız kampanyaya yoğun ilgi gösterdiler. Kampanyaya destek veren ve katkı koyan herkese çok teşekkür eder, Rabbim' den hayırlarınızı kabul etmesini niyaz ederim" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow