hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mecliste Başkan Böcek sevinci

    Mecliste Başkan Böcek sevinci
    expand

    Mecliste Başkan Böcek sevinci

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis toplantısı'nda konuşan Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu, "Çok sevindirici haber aldık. Başkanımız yoğun bakımdan servise çıkarıldı ve hızla iyileşiyor. Bu da bizi memnun ediyor" dedi. Partilerin sözcüleri de Başkan Muhittin Böcek'in bir önce görevine dönmesini diledi.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu başkanlığındaki meclis toplantısında konuşan CHP grup sözcüsü Deniz Filiz, tedavisi devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumunun iyiye gitmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Filiz, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek yoğun bakım servisinden normal servis odasına çıkarıldı. Hepimiz çok mutluyuz. Başkanımızın tedavisi titizlikle devam edecek. En kısa sürede aramıza döneceği günü dört gözle bekliyoruz. Tıbbın tüm imkanlarını kullanan doktorlarımıza, dualarıyla varlığını hissettiren hemşerilerimize, hangi düşüncede olursa bizleri destekleyen siyasilere teşekkür ediyoruz. Başkanımızın uygulanan tedavilere olumlu cevap vermesinden dolayı mutluyuz" diye konuştu. Kentteki alt yapı çalışmalarından bahseden Filiz, sinekle mücadelede larva dönemi dikkate alınarak ilaçlamaların yoğunlaştırıldığını söyledi.

    AK Parti grup sözcüsü Ali Çetin de "Yoğun bakımdan servise çıkan başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sağlığı ile yakından ilgilenen Cumhurbaşkanından Sağlık Bakanına tüm siyasilere teşekkür ediyoruz" dedi. MHP grup sözcüsü Selçuk Senirli de Başkan Muhittin Böcek'in tedavisinin yoğun bakımdan normal servise alınmasının sevindirici haberini aldıklarını belirtti. Senirli, Başkan Böcek'e Allah'tan acil şifa ve bir an önce görevinin başına dönmesini diledi. Antalya'nın depreme ne kadar hazır olduğu yönünde çalışma yapılmasını da talep eden Senirli, ada bazlı kentsel dönüşüm yönetmenliğinin hazırlanması gerektiğini söyledi.

    İYİ Parti grup sözcüsü Ertürk Yazar ise Başkan Muhittin Böcek'in sağlık durumunun iyiye gitmesinin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Yakın zamanda görevine dönmesini dilediği Başkan Böcek'e iyi dileklerini ileten Ertürk, "Başkanım aramıza bir an önce dön, çünkü yapılacak çok şeyimiz var" dedi. Meclis Başkanı Hacıarifoğlu da şunları söyledi:

    "Çok sevindirici haber aldık. Başkanımız yoğun bakımdan servise çıkarıldı ve hızla iyileşiyor. Bu da bizi memnun ediyor. Kendisine acil şifa diliyorum."

    Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin devam meclisinin 17 Kasım'da yapılacağı belirtildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow