hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mehmet Akif Ersoy'a spor sahası

    Mehmet Akif Ersoya spor sahası
    expand

    Mehmet Akif Ersoy'a spor sahası

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 4 bin 325 metrekare alana inşa ettiği semt spor sahası törenle hizmete açıldı.
    Mehmet Akif Ersoy Semt Spor Sahası açılış törenine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede yaptıklarını 27'nci semt spor sahasını hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
    Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki belediye hizmetleri hakkında bilgi veren Başkan Tütüncü, “2009 yılında göreve geldiğimizde, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi bugünkü modern görünümünden çok uzaktaydı. Etrafımızda gecekondular vardı. Okul binası yoktu. Mülkiyet sorunları ile uğraşmak zorunda olan gecekondular mevcuttu. Biz ne yaptık; Her şeyden önce buradaki mülkiyet sorunlarını çözdük. Yaptıklarımızla yetinmedik. Hızla nüfusu artan mahallenin mevcut okullarının onarılmasının yanı sıra yeni okullar inşa ettik" dedi.
    HAYALLERİMİZ BİTMEDİ, DEVAM EDİYOR
    Başkan Tütüncü, "Kepez'in hangi mahallesine gidersek gidelim, 2009 ile bugün arasında beyaz ile siyah kadar farklılıklar görürsünüz. Kepez'in değişimi ve dönüşüm bizim en büyük hayalimizdi. Hayallerimiz bitti mi? Hayır. Yaptıklarımızı yeterli görüyor muyuz? Asla. Biz kendisi ile yarışan, zamana karşı adeta koşa koşa mücadele ve gayret içerisinde olan bir yönetim anlayışıyla çalışıyoruz. Biz yeni yeni hayaller kurmaya, bu kurduğumuz hayalleri hedeflere dönüştürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
    Mehmet Akif Ersoy Semt Spor Sahası'nda çocuk ve gençler için çok önemli sportif çalışmalar yapılacağını belirten Başkan Tütüncü, mahalleye doğalgaz verilmesi için de çalışma yaptıklarını vurguladı.
    Antalya'da hava kirliliğinin sebebinin temiz enerji kullanımı eksikliğinden kaynaklandığını belirten Tütüncü, "Doğal gaz kullanımı konusunda çok önemli adımlar atacağız. Bugün 22 mahalledeki doğal gaz konforundan 100 bin konut faydalanıyor. En büyük hedefimiz, tüm mahallelerimizi doğal gaz konforu ile buluşturmak" dedi.
    Başkan Hakan Tütüncü'nün konuşmasının ardından semt spor sahası hizmete açıldı.
    SEMT SPOR SAHASINDA NELER VAR?
    Mehmet Akif Ersoy semt spor sahası toplamda 4 bin 325 metrekare alan üzerine inşa edildi. Semt spor sahasında futbol ve basketbol sahaları, açık hava fitness aletleri, spor alanları, bisiklet ve yürüyüş yolu, çocuk oyun alanları, masalar, banklar ve çatılı kamelyalar yer alıyor. Çimlendirmenin yanı sıra sahanın etrafına incir, dut ve portakal ağaçları da dikildi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow