hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mehmet Akif Yeni Camii törenle açıldı

    Mehmet Akif Yeni Camii törenle açıldı
    expand

    Mehmet Akif Yeni Camii törenle açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi ve hayırsever işbirliği ile yapımı tamamlanan Mehmet Akif Yeni Camii, törenle hizmete açıldı.
    Kepez'deki Mehmet Akif Yeni Camii'nin açılış törenine Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhanettin İşleyen, İl Müftüsü Osman Artan, meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.
    Açılış konuşmasını yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Mehmet Akif Mahallesi'nin değişim ve dönüşümünü anlattı. Başkan Tütüncü, “Gecekondu mahallesi olduğu yıllarda hayırsever hemşehrilerimiz bir araya gelmişler ve bu mahallelerin içerisine o günün şartları ile bir mabet inşa ederek, ibadetlerini bu camide gerçekleştirmişler. Allah onlardan razı olsun. Kent değişip, dönüşünce artık gecekondu mahallesi döneminde yapılan camilerin de bir bir yenilenmesi gerekliydi" dedi.
    Tütüncü'nün konuşmasının ardından caminin yapımında emeği geçen herkese plaket verildi. Plaket takdiminin ardında kurdele kesimi ile Mehmet Akif Yeni Camii hizmete açıldı. Cami açılışından sonra da Ayşe Uçak Kız Kuran Kursu'nun açılışı yapıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow