hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MHP ilçe kongreleri 5 Eylül'de başlıyor

    MHP ilçe kongreleri 5 Eylülde başlıyor
    expand

    MHP ilçe kongreleri 5 Eylül'de başlıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA) - MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilecek ilçe kongrelerinin 5 Eylül'de Muratpaşa'da başlayıp, 27 Eylül'de Gazipaşa'da sona ereceğini açıkladı.
    MHP Antalya İl Başkanlığı tarafından 'İlçe Kongreleri Gündemli Basın Toplantısı' düzenlendi. Toplantıya MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, İl Başkanı Hilmi Durgun ve İl Kadın Kolları Başkanı Ayça Sezer Naz katıldı. İl Başkanı Durgun, 5- 27 Eylül arasında ilçe kongrelerinin gerçekleşeceğini açıkladı. MHP'nin Türk siyasetinde oynadığı birleştirici rolüyle birliktelik ve beraberlik havasında hareket ettiklerini belirten Hilmi Durgun, ilçe kongrelerini de dayanışma ruhuyla tek ses, tek yürek ve tek bilek halinde gerçekleştireceklerini, kentte 25 bin 600'e yakın üye olduğunu kaydetti.
    'SOSYAL MESAFE, MASKE VE HİJYEN'E DİKKAT EDİLECEK
    4 Ağustos tarihinde Genel Merkez Başkanlık Divanı Toplantısı'nda koronavirüs nedeniyle ilçe kongrelerinde uyulması gereken kuralları belirlediklerini aktaran Hilmi Durgun, sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarının hassasiyetle uygulanacağını vurguladı. İlçe kongrelerinde alanların dezenfekte edileceğini, girişlere el dezenfektanı konulacağını, herkesin ateşinin ölçüleceğini ve maske temin edileceğini belirten Durgun, oy kullanma işleminin sırasıyla yapılacağı, delegelerin oy kullanmasından sonra sandık başında beklemeyeceğini söyledi. Hilmi Durgun, kongrelerin seyircisiz şekilde listede adı bulunan delegelerin katılımıyla gerçekleşeceğini anlattı.
    İLK KONGRE 5 EYLÜL'DE MURATPAŞA'DA
    Alınan kurallara uyulmasının zorunlu olduğunu vurgulayan Hilmi Durgun, ilk olarak 5 Eylül Cumartesi günü Muratpaşa ve Konyaaltı ilçe kongrelerinin yapılacağını duyurdu. Durgun, “6 Eylül Pazar günü Kepez ve Kemer, 9 Eylül Çarşamba günü Akseki ve Gündoğmuş, 12 Eylül Cumartesi günü Kaş ve Demre, 13 Eylül Pazar günü Kumluca ve Finike, 19 Eylül Cumartesi günü Aksu ve Döşemealtı, 20 Eylül Pazar günü Manavgat ve Serik, 26 Eylül Cumartesi günü Korkuteli ve Elmalı, son olarak 27 Eylül Pazar günü Alanya ve Gazipaşa'da ilçe kongrelerini yapacağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow