hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan Diyarbakır'a atandı

    Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan Diyarbakıra atandı
    expand

    Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan Diyarbakır'a atandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Milli Eğitim Müdürlüğü görevine 2016 yılının mayıs ayında atanan Yüksel Arslan, Antalya Valiliği görevinden Diyarbakır'a atanan Vali Münir Karaloğlu'nun ardından Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. 
    Haziran ayında Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Antalya Valiliği görevinden Diyarbakır Valiliği'ne atanan Münir Karaloğlu'nun ardından, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan da Milli Eğitim Bakanlığı'nın görevlendirmesiyle Diyarbakır'a atandı. Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Arslan, Antalya'da yaklaşık 4.5 yıl görev yaptı.
    Atama kararıyla ilgili açıklamada bulunan Yüksel Arslan, “2016 yılının Mayıs ayından itibaren yürütmekte olduğum Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Bakanlığımız tarafından Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğüne görevlendirilmem dolayısı ile veda ediyorum. Dört buçuk yıllık görev süremizde Antalyamızın eğitimini daha ileri seviyelere taşınmak için yapıcı bir yaklaşımla canla başla çalıştık. Bu süreçte bizlere destek veren herkese, yakın çalışma arkadaşlarıma, tüm öğrenci, öğretmen, yönetici ve diğer eğitim çalışanlarımıza da ayrı ayrı teşekkür eder bundan sonraki yaşamlarında başarı ve sağlık dilerim. Kalın sağlıcakla" dedi. 
    Vali Münir Karaloğlu'nun Diyarbakır'a atanmasının ardından Antalya'dan bazı isimlerde sonraki süreçte Diyarbakır'a gitti. Antalya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ramazan Kızılkaya, Emniyet Müdür Yardımcısı Sinan Demir, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Hülya Atalay, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı olarak Vali Karaloğlu ile birlikte giden isimler oldu. 

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow