hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Minikler 2020'ye 'merhaba' dedi

    Minikler 2020ye merhaba dedi
    expand

    Minikler 2020'ye 'merhaba' dedi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi Gürsu ve Uncalı Çocuk Kreşleri minik öğrencileri, yeni yılı birbirinden renkli yarışmalar ve kostümlerle karşıladı.

    Konyaaltı Belediyesi Gürsu ve Uncalı Çocuk Kreşlerinde öğrenciler, yeni yılı hazırladıkları birbirinden renkli gösterilerle karşıladı. Öğretmenlerin ve velilerin önderliğinde kostümlü yılbaşı partisi düzenlendi. Onların bu mutluluklarına, Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Batı da ortak oldu.

    “Bugün sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum" Tuğba Erke Bostan, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. 2020 yılı ülkemize barış, mutluluk ve huzur getirsin. Hepinizin yeni yılını kutluyorum. Ailenizle birlikte nice seneler diliyorum" dedi. Başkan Yardımcısı Bostan ve Mehmet Batı, konuşmaların ardından öğrencilerle birlikte 'tombala' oynadı.

    Defile yapan kimi öğrenciler ise renkli kostümleriyle podyumda yürümenin heyecanını yaşadı. Müzik eşliğinde balonlarla oynayıp dans eden minik öğrenciler, etkinliğin sonunda hep birlikte pasta keserek 2020 yılına 'merhaba' dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow