hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MMO'dan LÖSEV'e 'Koşar Adım' destek

    MMOdan LÖSEVe Koşar Adım destek
    expand

    MMO'dan LÖSEV'e 'Koşar Adım' destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANTALYA, (DHA) - MAKİNA Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi, Runatolia Uluslararası Antalya Maratonu'nda LÖSEV'e destek için koşacak.

    MMO Antalya Şubesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Runatolia Uluslararası Antalya Maratonu'nda lösemili çocuklar için yarışacak.

    7 Mart Pazar Günü gerçekleştirilecek yardımseverlik koşusunda yer alacak olan MMO Antalya Şube Takımı, 'Koşar Adım Lösev' sloganıyla, hem sağlık için hem de iyilik için yarışacak.

    MMO Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca, Runatolia Uluslararası Antalya Maratonu'nun, kentin uluslararası markalarından biri olduğunu, bu organizasyonda yer almaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, şöyle dedi:

    "Kentimizin tanıtımına katkı sunan Runatolia Maratonu, bizlere aynı zamanda bir sosyal sorumluluk kampanyası fırsatı da sunuyor. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Makina Mühendisleri Odası Antalya Şubesi olarak LÖSEV için bu maratonda yer alacağız. Lösemili çocuklarımızın eğitim masraflarına elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Buradan da tüm meslektaşlarıma başlattığımız bu kampanyaya destek olmaları çağrısında bulunuyorum. Kampanya ile ilgili detayları sosyal medya hesaplarımızdan ve web sitemizden paylaşıyoruz. Bizler bir meslek örgütünü temsil etmenin yanı sıra, sosyal konularda da elimizi taşın altına koymaya çalışıyoruz. Bu konuda sürekli işbirliği içerisinde olduğumuz LÖSEV Antalya İl Koordinatörü Ercan Karalar ve LÖSEV Antalya İl Koordinatör Yardımcısı Özlem Uğurel'e, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ve bizlere her zaman destek olan tüm üyelerimize teşekkür ederim."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow