hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mobil kuaför Finike'de

    Mobil kuaför Finikede
    expand

    Mobil kuaför Finike'de

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MOBİL kuaför tırı, Finike'nin kırsal alanda yer alan sekiz mahallesinde 300 vatandaş ve Arif İlkokulu öğrencilerine ücretsiz kuaför ve bakım hizmeti verdi.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaştan yoğun ilgi gören mobil kuaför tırının son durağı Finike oldu. Üç gün boyunca Finike'nin kırsal bölgelerinde yer alan Yalnız, Arif, Ernez, Dağbağ, Yazır, Asarönü, Gökbük ve Gökçeyaka mahalleleri dolaşılarak 300 vatandaşın saç kesimi ve bakımları yapıldı.

    MOBİL TIR OKUL BAHÇESİNDE

    Finike merkeze uzak mahallelerde yaşayan öğrencilerin tek çatı altında eğitim gördüğü Arif İlkokulu öğrencileri de mobil tır ile buluştu. Okul bahçesinde mobil kuaför tırı gören öğrenciler bir ilki yaşamanın şaşkınlığı ve heyecanıyla kuaför ve bakım hizmetinden faydalandı. Mobil tırı sık sık görmek istediklerini belirten öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

    Gökbük Mahalle muhtarı İskender Altınok, "Birçok kırsal mahallede kuaför yok. Kırsal mahallelerde yaşayanlar için çok yerinde bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Merkeze uzak olup, aracı olmayan, istediğinde gidip tıraşını olamayacak vatandaşlarımız var. Mobil kuaför ile bu hizmet ayağımıza geliyor. Kadın, erkek bütün mahalleli çok memnunuz. Kilometrelerce uzakta bizleri unutmayan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek ve emeği geçen ekiplere Gökbük mahallemiz adına çok teşekkür ederim" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow