hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mobil Kuaför Tırı Demre ve Finike'de

    Mobil Kuaför Tırı Demre ve Finikede
    expand

    Mobil Kuaför Tırı Demre ve Finike'de

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Mobil Kuaför Tırı Demre ve Finike'de park etti. Pandemi önlemleri çerçevesinde vatandaşlara saç ve kişisel bakım yapılan Mobil Kuaför hizmetinden Demre'de 109, Finike'de de 122 kişi faydalandı

    Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı hizmet veren Mobil Kuaför Tırı'nın son durağı Demre ve Finike oldu. Antalya'nın kırsal bölgelerini karış karış dolaşarak kadın, erkek ve çocuklar için ücretsiz kuaförlük hizmeti sunan mobil kuaför Demre'nin 9 mahallesinde Finike'nin 3 mahallesinde hizmet verdi. Pandemi önlemleri çerçevesinde, sosyal mesafeye uygun olarak gerçekleştirilen hizmetten Demre'de 109 Finike'de 122 kişi faydalandı.

    BU HİZMET MUTLU EDİYOR

    Kuaför salonu olmayan ve merkeze uzak olan Demre'nin Çağman, Belören, Köşkerler, Çevreli, Kapaklı, Üçağız, Gürses, Yavu ve Davazlar, Finike'nin Gökbük, Yalnız ve Ernez mahallelerinde park eden Mobil Kuaför Tırı'nda kadın, erkek, çocuk, genç ve yaşlı bireylere saç kesimi ve bakımı yapıldı. Mahallelerinde kuaför ve berber olmadığı için ayaklarına kadar gelen bu hizmetten son derece memnun olan Demre halkı Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow