hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mobil Kuaför Tırı Elmalı'da

    Mobil Kuaför Tırı Elmalıda
    expand

    Mobil Kuaför Tırı Elmalı'da

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Mobil Kuaför Tırı pandemi nedeniyle ara verdiği hizmetine yeniden başladı. Mobil Kuaför Tırı Elmalı'da 331 vatandaşa sosyal mesafe kuralları çerçevesinde saç kesim ve bakım hizmeti verdi.
    Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nın pandemi nedeniyle ara verdiği Mobil Kuaför Tırı Elmalı'da yeniden hizmet vermeye başladı. Antalya'nın kırsal bölgelerini karış karış dolaşarak kadın, erkek ve çocuklar için ücretsiz kuaförlük hizmeti sunan mobil kuaför tırı Elmalı'nın 9 mahallesinde hizmet verdi.
    331 KİŞİYE HİZMET VERİLDİ
    Mobil kuaför Tırı Elmalı'nın Özdemir, Gölova, Zümrütova, İslamlar, Tekke, Akçaeniş, Dereköy, Macun ve Hacıyusuflar mahallerinde toplam 331 vatandaşa sosyal mesafe kuralları ve salgın önlemleri kapsamında hizmet verdi. Ekipler kadın, erkek, çocuk, genç ve yaşlılara saç kesimi ve saç bakımı yaptı. Mahallelerinde kuaför ve berber olmadığı için ayaklarına kadar gelen bu hizmetten son derece memnun olan Elmalı halkı Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.
     
    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow