hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muhittin Böcek, Kepez'de

    Muhittin Böcek, Kepezde
    expand

    Muhittin Böcek, Kepez'de

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, Kepez ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

    CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, CHP Kepez Belediye Başkan adayı Murat Dinç ve Millet İttifakı'nın yöneticileri Kepez ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Başkan Böcek, otogar esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Tek tek firmaları gezen Böcek, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

    Muhittin Böcek, daha sonra Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk ev sahipliğinde sanayi esnafıyla buluştu. Muhittin Böcek, sanayi esnafına projelerini anlattı. Esnafın sorunlarını yakından bildiğini söyleyen Böcek, esnafı ve vatandaşı düşünen projelerle halkın yüzünü güldüreceklerini kaydetti. Böcek, toplantı sonrasında Akdeniz Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler diledi.

    Muhittin Böcek, Erenköy ve Varsak mahallelerini de ziyaret etti.

    Varsak sakinlerine projelerini anlatan Muhittin Böcek, “Antalya'da bugüne kadar yapılmayan Ulaşım Ana Planı ile 19 ilçeyi kapsayacak. İmar planlarını kentsel ve kırsal alanların reel verilerle tespiti yapılarak tüm ilçe belediyeleri ile koordineli olarak yenileyeceğiz. Mahalleye dönüşen tüm köylerin yerlerin alanlarının tespitini yaparak imar planlarını tamamlayacağız. Muhtarlıkların gözetiminde sosyal donatı alanları planlayacağız. 7'den 77'ye tüm Antalya halkını düşünün projeler hazırladık. 31 Mart'tan sonra Antalya'nın ve Antalyalının yüzü gülecek" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow