hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muhtarın trafo isyanı

    Muhtarın trafo isyanı
    expand

    Muhtarın trafo isyanı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak Mahallesi 918 Sokak, üzerindeki trafo nedeniyle ulaşıma açılamıyor. Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz, 2017 yılından bu yana trafoyu taşıtmak için mücadele ettiğini fakat sonuç alamadığını söyledi.

    Kızıltoprak Mahallesi'ndeki 918 Sokak, trafiğe açılamıyor. Muratpaşa Belediyesi imar planında 5 metre genişliğinde yol olarak belirtilen bölgenin girişini 3.5 metre kapatan trafoyu taşıtmaya çalışan mahalle muhtarı Mustafa Yılmaz, sonuç alamadığını söyledi. 2017 yılında elektrik şirketine trafonun taşınması için ilk dilekçesini verdiğini, geçen yıl ikinci kez başvurduğunu anlatan Yılmaz, sonuç alamamasından dolayı zor durumda kaldığını söyledi.

    918 Sokak'taki yolu açmaları için talepte bulunduğu belediye yetkililerinin de ilk olarak trafonun kaldırılması gerektiğini söylediğini anlatan Yılmaz, "Burası imar planında 5 metre genişliğinde yol olarak görünmesine rağmen, bir türlü açtırtamıyoruz. Antalya gibi turizmin başkenti bir şehirde bir trafo yol açmaya engel oluyor. 5 metrelik yolun 3.5 metresini işgal etmiş durumda. Trafonun biran önce taşınmasını ve yolumuzun açılmasını istiyoruz. Bunun için elektrik şirketini göreve çağırıyorum. Bir an önce trafoyu taşısınlar ki biz de vatandaşa hizmet ulaştırabilelim" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haber adv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow