hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muratpaşa form tutuyor

    Muratpaşa form tutuyor
    expand

    Muratpaşa form tutuyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi'nin, mahalle parklarından Karaalioğlu, Atatürk gibi kent parklarına ve spor salonlarına 18 ayrı noktada gerçekleştirdiği pilates ve aerobik ağırlıklı sabah sporu programıyla Muratpaşa form tutuyor.

    Antalya'nın yaklaşık 500 binlik nüfusuyla en kalabalık ilçelerinden Muratpaşa'da belediyenin çocuk ve gençlerle birlikte yetişkinlere yönelik açtığı spor kursları devam ediyor. Sonbahar dönemi kapsamında açılan spor okulları yetişkin gruplar için 9 branşta gerçekleştiriliyor. Tenis, badminton, squash, yüzme branşlarının yanı sıra fitness, aerobik, pilates ve yogadan oluşan sabah sporu programı yoğun ilgi görüyor.

    Kış soğuklarının kendini iyiden iyiye hissettirmesiyle Çağlayan Mahallesi'nde bulunan Gazi Mustafa Atatürk Spor Salonu'ndaki derslere de katılım arttı. Saat 08.30'da başlayan ve 1 saat devam eden sabah sporu programına, güne zinde başlangıç yapmak isteyen, kilo verip daha sağlıklı bir yaşama kavuşmak ve yaşlılığa bağlı kas zayıflıklarının önüne geçmek isteyenlere kadar farklı yaş gruplarından Muratpaşa sakinleri katılıyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow