hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muratpaşa Mahallesi'nde asfalt çalışmaları

    Muratpaşa Mahallesinde asfalt çalışmaları
    expand

    Muratpaşa Mahallesi'nde asfalt çalışmaları

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi, 2019 yılı cadde ve sokak yenileme çalışmalarını ilçeyle aynı adı taşıyan Muratpaşa Mahallesi'nde yaptığı çalışmayla tamamlayacak.

    Muratpaşa Belediyesi, cadde ve sokak yenileme çalışmalarıyla ilçenin yüzde 84'ünü sıfır asfaltla kapladı. Başta doğalgaz olmak üzere diğer altyapı çalışmaları tamamlanmış noktalarda 'yama' tipi çözümlere son veren Muratpaşa Belediyesi, cadde ve sokaklarda eski asfaltı tamamen sökerken sokakları sıfır asfaltla kaplıyor.

    Çalışmalar bu yıl içinde Etiler, Kızılarık, Konuksever, Cumhuriyet, Çağlayan, Dutlubahçe, Şirinyalı mahallerinde yoğunlaşırken Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yılı aynı zamanda ilçeye adını veren Muratpaşa Mahallesi'nde tamamlayacak.

    Adnan Menderes Bulvarı'nın kuzeyinde yer alan Şarampol, Tonguç ve Karacaoğlan caddeleri arasında kalan mahallede devam eden çalışmalar 12 sokağı kapsıyor. Kent içi trafiğin önemli bir yükünü çeken Haşim İşcan Kültür Merkezi'nin de yer aldığı mahallede çalışmalar tamamlandığında mahallede toplam 2 bin 391 metrelik yol yenilenmiş olacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow