hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muratpaşa sporda özel yetenek sınavına hazırlıyor

    Muratpaşa sporda özel yetenek sınavına hazırlıyor
    expand

    Muratpaşa sporda özel yetenek sınavına hazırlıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi, üniversitelerin özel yetenek sınavıyla girilen spor bilimleri fakülteleri, beden eğitimi ve spor yüksekokullarına yönelik ücretsiz hazırlık kursu düzenliyor. Kurslara üniversite sınavında en az 40 net yapan veya 3 yıl vizeli lisansa sahip, ulusal ve uluslararası şampiyonalarda derece yapmış sporcular başvuruda bulunabilecek.

    Muratpaşa Belediyesi, üniversitelerin özel yetenek sınavıyla girilen spor bilimleri fakültelerine, beden eğitimi ve spor yüksekokullarına yönelik ücretsiz hazırlık kursu düzenliyor. 'Hayallerinize ortak oluyoruz' sloganıyla düzenlenen kurslarda uzman eğitmenler, öğrencileri yeteneklerine, puanlarına göre Muratpaşa Belediyesi'nin salon ve sahalarında sınava hazırlayacak. Öğrencileri üniversite hedeflerine ulaştırmayı amaçlayan kurslara başvurular 20 Haziran Perşembe günü başlıyor.

    Ücretsiz kursa Yükseköğretim Kurumu Sınavı'nın temel yeterlilik testi oturumundan en az 40 net yapan veya en az 3 yıl vizesi yapılmış sporcu lisansına, branşında ulusal ve uluslararası derecelere sahip gençler başvuruda bulunabilecek. 26 Haziran Çarşamba günü sona erecek kayıtlar, Yeşilbahçe Mahallesi'ndeki Spor İşleri Müdürlüğü'ne şahsen gerçekleştirilecek. Kursa kabul edilen isimler belediyenin internet sitesinden ilan edilecek ve çalışmalar 1 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow