hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muratpaşa yardımı Elazığ'a gidiyor

    Muratpaşa yardımı Elazığa gidiyor
    expand

    Muratpaşa yardımı Elazığ'a gidiyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi, merkez üssü Elazığ olan 6.8 büyüklüğündeki depremin yaralarını sarmak için yardım çalışması başlattı.

    Merkez üssü Elazığ olan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Deprem Kriz Masası ile irtibat halinde tüm birimlerini hazırda tutan Muratpaşa Belediyesi, depremzedelerin yaralarını sarmak için çalışma başlattı. Muratpaşa Belediyesi çalışma kapsamında, gıda paketi, su, çocuk ve yetişkin için kışlık kıyafet, bere, eldiven, battaniye, hijyen malzemeleri, hijyenik ped, çocuk bezi, ayakkabı, bot, çay ve şeker gibi temel gıda ve ihtiyaç malzemeleri toplamaya başladı.

    Deprem haberini aldığı ilk andan itibaren büyük üzüntü yaşadıklarını söyleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Bölgeyle sürekli iletişim halindeyiz. Ekiplerimiz hazır bekliyor. Kış mevsiminde olmamız nedeniyle depremzede vatandaşlarımıza battaniye, yorgan, mont, kaban, eldiven, bere gibi kışlık kıyafetlerin yanı sıra gıda paketleri de götüreceğiz. Yardım çalışmamıza katılmak isteyen komşularım, yardım malzemelerini belediyemiz hizmet binasındaki görevlilerimize teslim edebilir. Ayrıca yardım malzemesi vermek isteyen vatandaşlar 444 80 07 numaralı telefondan bilgi alabilirler. Araçlarımız yarın (26 Ocak Pazar günü) saat 12.00'da belediyemizden Elazığ'a hareket edecek" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow