hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muratpaşa'da 23 Nisan heyecanı

    Muratpaşada 23 Nisan heyecanı
    expand

    Muratpaşa'da 23 Nisan heyecanı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklar için özel bir program hazırladı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda tüm çocukları Teneffüs Park'a davet etti. Teneffüs Park kapılarını, 23 Nisan Salı günü tüm çocuklar için ücretsiz açacak.

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, Muratpaşalı çocuklar için özel programlar hazırlanıyor. Muratpaşa Belediyesi'nce düzenlenecek programda Teneffüs Park kapılarını, 23 Nisan Salı günü tüm çocuklar için ücretsiz açacak. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, çocuk eğlence ve aktivite merkezi Teneffüs Park'ın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda görkemli bir kutlamaya evsahipliği yapacağını söyledi.

    Yarışmalar ve çekilişlerle birbirinden eğlenceli aktivitelerin eksik olmayacağı Teneffüs Park'ta çocukların unutulmaz bir bayram yaşayacaklarını belirten Başkan Uysal, “23 Nisan Salı günü, Teneffüs Park'ta bayram coşkusu sabahın erken saatlerinde başlayıp, akşam 18.00'e kadar sürecek. Çocuklarımız Teneffüs Park'taki tüm aktivitelerden yararlanabilecek. Tüm çocuklarımızı, Teneffüs Park'a 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına çağırıyorum" dedi.

    ŞENLİKTE NELER VAR?

    Teneffüs Park çocuk şenliğinde Kahramanlar Bandosu, sahne şovları, kukla atölyeleri, jonglör, alev gösterisi, yüz boyama, balon katlama, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler İnteraktif draması gibi etkinlikler düzenlenecek. Ermenek, Zeytinköy ve Konuksever destek eğitim merkezlerinden 100 öğrenci de Innvista Hotels Belek'te konuk olup, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow