hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muratpaşa'da çevre konulu konferans

    Muratpaşada çevre konulu konferans
    expand

    Muratpaşa'da çevre konulu konferans

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Aktif felsefe Yeni Yüksektepe Derneği işbirliğiyle düzenlenen ekoloji konuşmaları devam ediyor.
    Muratpaşa Belediyesi, çevrenin korunması için başlattığı projelerini sürdürüyor. Bu kapsamda Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonunda 'Acil yeni insan aranıyor; Eko birey' başlığıyla çevre konulu konferans düzenlendi. Konferansa, beş okuldan yaklaşık 300 lise öğrencisi katıldı. Konferans, Aktif felsefe Yeni Yüksektepe Derneği Antalya Şube Başkanı Murat Turan Beşparmak tarafından gerçekleştirildi
    Konferansta doğayı ve ekolojiyi, ekosistemleri, biyoçeşitliliği, doğal dengeyi nasıl koruyabileceğimizi ve koruma bilincini oluşturan etik değerlerin neler olduğu hakkında bilgi veren Murat Beşparmak, insanın doğayı insandan korumaya çalıştığını bunun için artık insanlar olarak yeni bir zihniyet ve buna paralel bir yaşam tarzına sahip olmadıkça çevreyle ilgili sorunların çözülemeyeceği katılımcılara aktarıldı.
    Murat Beşparmak; konferans sonunda öğrencilerin, yaşadıkları çevre ve doğayla ilgili merak ettiği sorulara da cevap verdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow