hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muratpaşa'da Kadınlar Günü'ne özel program

    Muratpaşada Kadınlar Gününe özel program
    expand

    Muratpaşa'da Kadınlar Günü'ne özel program

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde binlerce kadınla dev Türkiye haritası oluşturup Erik Dalı oynayacak. Etkinliğe katılacak kadınlar, Muratpaşa Belediyesi hizmet binası fuayesinde prova yaparak, hazırlıklarını sürdürdü.

    Muratpaşa Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel kutlama programı hazırlıyor. Muratpaşa Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde binlerce kadınla dev Türkiye haritası oluşturup Erik Dalı oynayacak. Etkinliğe katılacak Muratpaşalı kadınlar, ilçenin değişik noktalarında provalarını sürdürüyor.

    FUAYEDE PROVA

    Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katılacak kadınlar bir provayı da Muratpaşa Belediyesi hizmet binası fuayesinde yaptı. Kadınların, müzik eşliğinde yaptıkları prova, belediyeye gelen vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

    Kadının toplumsal konumunun güçlendirilmesi ve şiddetin önlenmesi için önemli çalışmalar yaptıklarını söyleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Altını bir kez daha çizmek gerekir ki, sosyal ve ekonomik eşitliğin sağlanması için emek harcamadan tek başına kadına şiddet sorununu çözme şansımız yoktur. Bu sevgisiz, katı şiddet ağırlıklı dünyada büyük bir sevgi penceresi açmak, toplumsal eşitsizlikleri mümkün olduğunca ortadan kaldırmak için çalışıyoruz" dedi.

    Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi'nin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yapacağı etkinliğin, Türkiye'nin birlik ve beraberliği ile dayanışmasına dikkat çekeceğini, ayrıca haksızlıklara karşı gösterilecek tepkinin ifadesi olacağını söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow