hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muratpaşa'da şoförler eğitim aldı

    Muratpaşada şoförler eğitim aldı
    expand

    Muratpaşa'da şoförler eğitim aldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA)- MURATPAŞA Belediyesi, belediyede görev yapan şoförlere yönelik trafik kulları ve araç içi davranış şekilleri hakkında eğitim çalışması gerçekleştirdi. İki grup halinde düzenlenen eğitim Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğünce verildi.

    Muratpaşa Belediyesi, belediyenin kurumsal yapısını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda belediyenin tüm birimlerinde iş verimliliğinin artması ve çalışanlarının bugünün dünyasıyla her anlamda entegre olmaları için eğitim ve seminer programları düzenliyor. Bu programda farklı kurum kuruluşlarla da işbirlikleri gerçekleştiren Muratpaşa Belediyesi son olarak Antalya Emniyet Müdürlüğü'yle eğitim çalışması gerçekleştirdi. Belediyede görev yapan şoförlere yönelik eğitim çalışmasında Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurları trafik kuralları ve araç içi davranış şekilleri hakkında şoförleri bilgilendirdi.

    Eğitim sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki grup şekilde gerçekleştirilirken programa belediyenin tüm şoförleri katıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow