hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Müzik Akademisi'nde 'Masterclass' eğitimi

    Müzik Akademisinde Masterclass eğitimi
    expand

    Müzik Akademisi'nde 'Masterclass' eğitimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - KONYAALTI Belediyesi Müzik Akademisi'nde keman eğitimi alan öğrenciler, keman sanatçısı Can Özhan'dan iki gün boyunca masterclass eğitimi aldı.

    Kurulduğu günden bu yana birçok başarı ile adından söz ettiren Konyaaltı Belediyesi Müzik Akademisi, devam eden müzik derslerinin yanı sıra öğrencilere masterclass eğitimleri alma fırsatı da sunuyor. Konyaaltı Müzik Akademisi binasında öğrencilerle bir araya gelen keman sanatçısı Can Özhan, öğrencileri tek tek sahneye alarak keman çalmadaki tüm ince ayrıntıları anlattı. Aldıkları eğitimden son dere memnun olduklarını ifade eden öğrenciler ise bu eğitimlerin kendilerine çok şey katacağını dile getirdiler.

    GENÇ MÜZİSYENLER YETİŞTİRİYORUZ

    Çocukların, erken yaşta sanat ve spor gibi alanlarla buluşmaları gerektiğini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, amaçlarının, daha fazla genç müzisyen yetiştirmek olduğunu vurguladı. Konyaaltı Müzik Akademisi öğrencilerine yeni eğitimlerinde başarı dileyen Başkan Esen, bu tip eğitimlerle öğrencileri müzikte daha ileri noktalara taşıyacaklarını belirtti. İki gün süresince öğrenciler Can Özhan'dan keman eğitimi aldı. Konyaaltı Belediyesi Kültür Müdürü Mehmet Batı da eğitimleri takip etti.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow