hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MYO'da 'Pozitif Yaşam' söyleşisi

    MYOda Pozitif Yaşam söyleşisi
    expand

    MYO'da 'Pozitif Yaşam' söyleşisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı tarafından düzenlenen Uygulamada Halkla İlişkiler ve İletişim Etkinlikleri kapsamında, Yazar ve Halkla İlişkiler Uzmanı Serkan Akkuş 'Pozitif Yaşam Hayal Mi? Durma Harekete Geç' konulu söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.
    Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dede Korkut Konferans Salonu'nda gerçekleşen söyleşide Serkan Akkuş, iletişim ve motivasyonun insan yaşamındaki önemi ile halka ilişkiler alanındaki uygulamaların yaşamdaki etkisine değindi. Akkuş, pozitif yaşamın halkla ilişkilerdeki yerine dikkat çekerken aynı zamanda pozitif yaşam için gerekli koşullara değinerek motivasyonun önemine vurgu yaptı.
    Etkinlik sonunda Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan Şahin tarafından doğa ve çevre bilincine dikkat çekmek amacıyla Serkan Akkuş adına TEMA Vakfına yapılan fidan bağışı teşekkür sertifikası ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu adına teşekkür belgesi takdim edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow