hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Natık Canca'nın adı eğitim kompleksiyle yaşatılacak

    Natık Cancanın adı eğitim kompleksiyle yaşatılacak
    expand

    Natık Canca'nın adı eğitim kompleksiyle yaşatılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA (DHA) - ANTALYA eski Emniyet Müdürü Ali Natık Canca'nın adını taşıyan Eğitim Kompleksi, Vali Ersin Yazıcı'nın katıldığı törenle açıldı.
    Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Fraport TAV Antalya Havalimanı'nı ziyaret edip pandemi tedbirleri hakkında Genel Müdür Deniz Varol'dan bilgi aldı. Vali Yazıcı'ya Havalimanı Mülki İdari Amiri Vali Yardımcısı Cengiz Baştürk eşlik etti.
    Havalimanındaki incelmelerin ardından Vali Yazıcı İl Emniyet Müdürlüğü Havalimanı Şube Müdürlüğü hizmet binası arkasında inşa edilen Ali Natık Canca Eğitim Kompleksi'nin açılışını gerçekleştirdi. Açılılş Törenine Vali Yazıcı'nın yanı sıra Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Albay Sezai Özkurt, rahmetli Natık Canca'nın eşi Emekli Emniyet Müdürü Huriye Nurdan Canca ve havalimanı yöneticileri katıldı.
    Antalya'da da görev yapmış olan bir emniyet müdürünün adının eğitim kompleksiyle yaşatılacak olmasını çok değerli bulduğunu belirten Vali Yazıcı kompleksin hayırlara ve nice eğitimlere vesile olmasını diledi.
    Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından tesiste incelemede bulunan Vali Yazıcı, 209 kişilik konferans salonu, toplantı salonu ve uygulamalı eğitim salonu ile tesisin modern bir eğitim merkezi olduğunu belirtti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow