hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Ne olur bana kızımı geri ver'

    Ne olur bana kızımı geri ver
    expand

    'Ne olur bana kızımı geri ver'

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da ayrıldığı eşi Eser S.'nin (38) zihinsel ve bedensel kızları A.M.D.'yi (12) kaçırdığını ileri süren Mehmet Dönmez (35), polisten yardım istedi. Dönmez, eski eşine "Ne olur bana kızımı geri ver" diye seslendi.

    Kepez ilçesi Gündoğdu Mahallesi'nde oturan Eser S. ile kızı A.M.D.'den haber alamayan yakınları, durumu önce polise, daha sonra eski Mehmet Dönmez'e bildirdi. Eski eşi ve kızının ortadan kayıp olduğunu öğrenen Mehmet Dövnmez, polise şikayetçi oldu. Eşinin mahkeme kararına rağmen kızını göstermediğini ileri süren Mehmet Dönmez, "Ben kızımı görmek için her gün çeşitli yollar deniyordum. En son iki hafta önce gördüm. Onu da uzaktan okula girerken. Babası olmama rağmen kızımı benden sürekli kaçırıyordu. Son olarak oturdukları evden eşyalarını alıp tamamen gitmişler. Kendilerine ulaşamıyorum. Kızımı çok özledim. Onu görmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım" dedi.

    Eski eşi Eser S.'ye seslenen Mehmet Dönmez, "Ne olur kızımı bana ver. Ne istersen yapmaya hazırım. Ben onsuz yapamam" dedi.

    Mehmet Dönmez, kızının bulunması için polisten yardım istedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow