hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Neşeli şarkılarla mini konser

    Neşeli şarkılarla mini konser
    expand

    Neşeli şarkılarla mini konser

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYALI müzik öğretmenleri Duygu- Ferhat Başbağ çifti, çalıp söyledikleri şarkılarla müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

    Tiyatro Emekçileri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (TED-YAR DER) bahçesinde gerçekleşen 'Anlatılarla Şarkılar' adlı müzik dinletisinde farklı okullarda müzik öğretmenliği yapan Duygu- Ferhat Başbağ çifti gitar ve kemanla izleyici karşısına çıktı. Başbağ çifti, programa Fikret Kızılok'un seslendirdiği 'Bu Kalp Seni Unutur mu?' adlı şarkıyı yorumlayarak başladı. Mini konserde ünlü sanatçılar Sezen Aksu, Zülfi Livaneli, Cem Karaca, Barış Manço, Ahmet Kaya, Grup Gündoğarken, Grup Yeni Türkü de hatırlandı.

    Başbağ çifti gitar- keman eşliğinde 'barış', 'kardeşlik' ve 'sevgi' temalı 'Masum Değiliz', 'Her Şey Sesinle Güzel', 'Çığlık Çığlığa', 'Yaz Bunu Bir Kenara', 'Gündüzümde Gecemdesin', 'Gül Pembe', 'Şarkılarım Dağlara', 'Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor' adlı şarkıları sahneye çıkıp sevgi çemberi oluşturan kadın hayranlarıyla birlikte hep bir ağızdan yorumladı.

    İzleyenlerin keyifli dakikalar yaşadığı mini konser alkış yağmuru altında sona erdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow