hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Öğrenciler savaş uçaklarını yakından tanıdı

    Öğrenciler savaş uçaklarını yakından tanıdı
    expand

    Öğrenciler savaş uçaklarını yakından tanıdı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesindeki Kırmızı Çizgi Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri Hava Meydan Komutanlığını ziyaret etti.

    Kırmızı Çizgi Anadolu ve Fen Lisesi 9.10. ve 11. sınıf öğrencileri, Hava Meydan Komutanlığını ziyaret etti. Hava Meydan Komutanı Albay Mustafa Tunay tarafından karşılanan Kırmızı Çizgi Okulları kurucusu Devrim Çetin Sunan, öğretmenler ve öğrencilere havacılık hakkında bilgi verildi. Pilotların da eşlik ettiği öğrencilere eğitim ve savaş uçakları hakkında da bilgiler verildi. Pilot hakkında da bilgilendirilen öğrenciler, Hava Meydan Komutanlığındaki F-16 savaş uçaklarını yakından görme imkanı buldu.

    Okulun kurucusu Devrim Çetin Sunan, öğrencileri farklı meslekler hakkında bilgilendirmek amacıyla geziler düzenlediklerini söyledi. Bu kapsamda Hava Meydan Komutanlığını ziyaret ederek havacılık ve pilotluk hakkında öğrencilerin bilgi sahibi olmasını sağladıklarını kaydeden Sunan, "Benzer ziyaretlerimiz devam edecek. Bizleri ağırlayan ve öğrencilerimize bu fırsatı sunan Albay Mustafa Tunay'a teşekkür ederim" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow