hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Okul çevreleri ve servisleri denetlendi

    Okul çevreleri ve servisleri denetlendi
    expand

    Okul çevreleri ve servisleri denetlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, okul çevreleri ve öğrenci servislerine yönelik asayiş uygulaması yaptı.

    Antalya İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Asayiş, Çocuk, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele, Trafik ve diğer birimlere bağlı 425 personelden oluşan 135 ekip, okul çevreleri ve servis araçlarına yönelik denetim yaptı. 223 okul çevresindeki parklar, bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, içkili yerler, iddia, tekel ve ganyan bayileri, kafe/kahvehaneler, internet ve oyun salonları genel güvenlik ve asayiş yönünden denetlendi.

    Yapılan uygulamada 70 internet kafe, 29 oyun salonu,(playstation), 70 kahvehane, 16 iddia bayi, 60 büfe 76 içkili yer, 136 park ve bahçeler, 406 adet okul servis aracı denetlendi. Denetimde, 2 internet salonu, 2 oyun salonu, 1 kafe/kahvehane, 2 büfe ve 15 okul servis aracına eksiklerinden dolayı toplam 4 bin 824 TL ceza yazılırken, nargile sunum belgesi bulunmamasından dolayı 27 nargileye el konuldu. Ayrıca 2 bin 457 kişinin kimlik sorgusu yapılan uygulamada, arandığı tespit edilen 11 şüpheli gözaltına alındı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow