hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özel bireylere destek

    Özel bireylere destek
    expand

    Özel bireylere destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - 'KALP Gözü Tüm Engelliler Yaşlı Sanatçılar Derneği'nce ihtiyaç sahibi özel bireylere tekerlekli sandalye hediye edildi.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen kahvaltı etkinliğine Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu (UTEF), bazı sivil toplum kuruluşları ile siyasi parti temsilcileri katkıda bulundu. Kalp Gözü Tüm Engelliler Yaşlı Sanatçılar Derneği Başkanı Birsen İşbil, engelli bireylerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla organize edilen etkinliğe katılımın yüksek olmasının sevindirici olduğunu söyledi.

    Birsen İşbil, derneğin gönüllülerden oluşan yönetim kurulu ve üyelerinin fedakârlıklarıyla hizmet ürettiğini, engelli ve yaşlı bireylerin başta sağlık olmak üzere her türlü sorunlarının çözümü için çaba gösteriliğini söyledi. İşbil, "Derneğimiz hayırsever kişi ve kurumların bağışları ve sosyal aktivitelerden elde edilen gelirle bireylerin tekerlekli sandalye, akülü araba, diğer medikal ihtiyaçlarını gideriyoruz, ailelerine gıda, kıyafet, eşya yardımında bulunuyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow