hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Parkı evi gibi kullanıyor

    Parkı evi gibi kullanıyor
    expand

    Parkı evi gibi kullanıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da çocuk parkında bulunan kaydırağa kurduğu yatakta yatan evsiz, parkın geri kalanına ve masalara da topladığı hurdaları yerleştirdi.

    Muratpaşa ilçesi Kızılsaray Mahallesi'nde bulunan çocuk parkını evi gibi kullanan kişiyi polis ekipleri uzaklaştırdı. Evsiz olduğu ve sokakta yaşadığı öğrenilen kişi, park içerisinde çocukların oyun oynaması amacıyla yapılan kaydırağa yorgan, yastık ve döşek ile kendine yatak kurarak burada konaklamaya başladı. Kaydırağın başka bir köşesine ise çöp torbaları içerisinde gün içerisinde topladığı malzemeleri yerleştiren kişi, parkın diğer noktalarına ise farklı malzemeler koyuyor. Ağaca yiyeceklerini asan kişinin, yemeklerini koyduğu masanın etrafına da tabure yerleştirdiği görüldü. Evsiz kişi, tuvalet ihtiyacını ise belediye tarafından park içerisine yaptırılan tuvalette gideriyor. Evsiz adam, gündüz ise parkın bir köşesinde çöpten bulduğu satılabilecek malzemeleri yoldan geçenlere satmak için tezgah kuruyor.

    Geçen ay bölgede yaşayanların ve esnafın şikayeti üzerine polis tarafından parktan uzaklaştırılan, zabıta tarafından malzemelerine el konulan evsiz, bir süre sonra parka geri döndü. Park içerisindeki evsizi tekrardan görenler durumu polise bildirdi. Parka gelen polis ekipleri eşyalarını toplattıkları kişiyi bölgeden uzaklaştırdı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow