hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Paşa'nın Melekleri sezonu dört gözle bekliyor

    Paşanın Melekleri sezonu dört gözle bekliyor
    expand

    Paşa'nın Melekleri sezonu dört gözle bekliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KADINLAR Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.
    Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol takımı, 2020-2021 sezonu hazırlıklarına haftanın dört günü çift, diğer günler tek antrenmanla devam ediyor. Paşa'nın Melekleri, haftanın 4 günü sabah kros çalışması, akşam da salonda pas ve taktik ağırlıklı antrenman yaparak yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.
    Antrenör Sertan Sarpaş “Dayanıklılık kuvvet çalışmalarını, kondisyon sponsorumuz 4x4 uzmanları eşliğinde yapıyoruz. Onun yanı sıra salonda hem temel ve teknik anlamda hem de savunma yönümüzü geliştirmek adına antrenmanlar yapıyoruz. Yeni sezona iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. 4 gün çift antrenman yapıyoruz, diğer günleri tek antrenmanla geçiriyoruz. Oyuncuların dinlenmelerine de zaman ayırmamamız gerekiyor. Çünkü yoğun bir tempoda geçiyor. Dinlenme sürelerini ayarlamamız gerekiyor. Sakatlıkların daha az olabilmesi için daha güçlü olabilmek adına böyle bir program yapıyoruz. Ligin başlamasını dört gözle bekliyoruz. Oyuncuların hepsi çalışma konusunda istekli, arzulu. Şu an herkesin gözünde ışıl ışıl bir enerji var. Bu enerjiyi sahaya yansıtmak istiyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow