hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Petlas 2022 Türkiye Off-Road Şampiyonası başladı

    Petlas 2022 Türkiye Off-Road Şampiyonası başladı
    expand

    Petlas 2022 Türkiye Off-Road Şampiyonası başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin destekleri, Antalya Off-Road Motor Sporları Kulübü'nün katkılarıyla düzenlenen Petlas 2022 Türkiye Off-Road Şampiyonasının Dedeoğlu Orman etabı Kepez Varsak Orman'da gerçekleştiriliyor.

    Kepez'de Petlas 2022 Türkiye Off-Road Şampiyonası heyecanı yaşanıyor. Kepez Belediyesi'nin destekleri, Antalya Off-Road Motor Sporları Kulübü'nün katkılarıyla düzenlenen Petlas 2022 Türkiye Off-Road Şampiyonasının Dedeoğlu Orman etabı başladı. Varsak bölgesindeki ormalık alanda gerçekleştirilen etaba çok sayıda off-road tutkunu katıldı. Sezonun ilk off-road organizasyonunda bugün başlayan Kepez Dedeoğlu Orman etabı yarışçılar tarafında dört defa geçilecek. Orman etabında 25 yarışçı dakikalar ile mücadele ederken, gün sonunda 7.50 kilometrelik orman etabı (hız etabı) son bulacak.

    Şampiyonanın startında konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, motor sporlarını Antalya'da bambaşka bir seviyeye taşımış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Federasyonun ve Antalya'da bu spora gönül verenlerle yarışların zirve noktasına taşındığını belirten Başkan Tütüncü, “Bu etkinlikler sadece sahada yapılan bir etkinlik değil. Aynı zamanda kalplerimizi, gönüllerimizi birbirine yaklaştırıyor. Kardeşliğimizi derinleştiriyor. Hemşehrilik hukukumuza katkı veriyor. Bugün Antalya Off-Road, TOSFED'in ve belediyemizin de iftihar günü. Bu yarışlara uzun zamandan bu yana emek veriyoruz. Geldiğimiz noktada bu işin zirve etkinliğini gerçekleştiriyoruz. Katkı koyan herkese çok teşekkür ederimö dedi.

    Konuşmaların ardından Başkan Tütüncü, 3 gün devam edecek yarışların startını verdi. 27 Mart Pazar günü saat 11.00'den itibaren Dokuma Park'ta seyirci etabı gerçekleştirilecek. Organizasyon pazar günü saat 18.30'da Neşet Ertaş Sivil ve Toplum Kuruluşları Merkezi'nde düzenlenecek ödül töreni ile son bulacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow