hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pil Fabrikası alanına Millet Bahçesi müjdesi

    Pil Fabrikası alanına Millet Bahçesi müjdesi
    expand

    Pil Fabrikası alanına Millet Bahçesi müjdesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANKARA'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya'ya Millet Bahçesi müjdesiyle döndü. Tütüncü, “Bakanımızla görüşmemizin odağını Pil Fabrikası arazisinin yerine yapımını talep ettiğimiz Millet Bahçesi oluşturdu" dedi. 
    Yıllardır atıl durumda bulunan Pil Fabrikası, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün girişimleriyle Millet Bahçesi olma yolunda ilerliyor. Eski Antalya İplik ve Pamuklu Dokuma Fabrikasını kültür ve sanat adasına dönüştüren Başkan Tütüncü, şimdi de atıl haldeki Pil Fabrikası'nın Millet Bahçesi olarak halkın kullanımına kazandırılması için Ankara'da bir dizi temasta bulundu. AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ile beraber, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la görüşen Başkan Tütüncü, Millet Bahçesi için önemli adımların atıldığını söyledi. Ankara'daki görüşmenin odağını Pil Fabrikası arazisinin yerine yapımını talep ettikleri Millet Bahçesi oluşturduğunu belirten Başkan Tütüncü, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'la çok verimli bir görüşme yaptık. Bakanımız belediyelerimizin problemlerini, sorunlarını bizzat takip etmeyi ve hemşerilerimizin beklentileri istikametinde belediyelerimize müjdeler vermeyi ve onların problemlerini çözmeyi seven bir bakanımız. Bu çözümcül yaklaşımı, anlayışı aslında işimizi kolaylaştırıyor. Hükümetimize ve sayın bakanımıza bu hususta evvela teşekkür etmeliyiz" diye konuştu. 
    Tütüncü, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız şimdi arazinin mülkiyet konusu ile ilgili çalışmalarını yapıyor. İnşallah önümüzdeki süreçte projelendirme ve inşa ile birlikte DokumaPark'a ilaveten güzel bir Millet Bahçesi de Kepez'e, Antalya'ya çok yakışacak bir iş olacak" dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow