hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Raftingle serinlediler

    Raftingle serinlediler
    expand

    Raftingle serinlediler

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - TOROSLAR Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) üyesi dağ sporcuları ile doğaseverler, doğa harikası Beşkonak Köprülü Kanyonu'nda serin suların üzerinde raftingle serinledi.

    TODOSK üyesi 37 kişi, profesyonel dağcı Kamile Rengiz'in rehberliğinde saat 08.00'de Meltem Mahallesi'nden hareket eden otobüsle Manavgat ilçesindeki Köprülü Kanyon'a ulaştı, burada sabah kahvaltısı yapıldı. İhtiyaçlar giderildikten sonra can yelekleri giyildi, kasklar takıldı, can güvenliği konusunda da bilgiler verildi.

    Küreklerini alıp rafting başlama noktasına yürüyen grup, buradaki şişme botlara bindi, talimatlara uygun bir şekilde nehrin hızlı akıntılı suyunda yolculuğa başladı. Doğa ile baş başa su üzerinde serinlemeye çalışan, keyifli, heyecanlı anlar yaşayan grup iki saat süren maceralı yolcuğu sona erdirdi.

    Rehber Kamile Rengiz, Antalya'nın sıcağından uzak güzel bir gün geçirdiklerini, katılımcıların serin sularda serinlediklerini, herkesin evine mutlu döndüğünü söyledi. Rengiz, ikinci rafting etkinliğinin de 9 Ağustos Pazar günü gerçekleşeceğini söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow