hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Rekor kıran oyunlar sahnede

    Rekor kıran oyunlar sahnede
    expand

    Rekor kıran oyunlar sahnede

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ŞUBAT ayı perdesini 'Godot'yu Beklerken'i Beklerken' adlı oyunla açan Antalya Devlet Tiyatrosu (ADT), izlenme rekorları kıran oyunlarla tiyatro severleri bir araya getiriyor.
    Haşim İşçan Kültür Merkezi'ndeki sahnesinde 'Uğur Böceği Benekli' adlı oyunla çocuklara neşeli, keyifli dakikalar yaşatan ADT, 'Buzlar Çözülmeden' adlı oyun ile de izleyicisini düşündürüp güldürdü.
    KAÇIRANLAR İÇİN YİNE SAHNEDE
    Savaşın yıkıntısı altında kalmış bir akıl hastanesinden gelen farklı etnik kökenlerde 4 kişinin dünyanın çalkantılarından uzak hayata tutunmalarının konu edildiği 'Bimarhane' adlı yeni eser de izlenme rekorları kıran oyunlar arasına girdi. 'Bimarhane', kaçıranlar için 15 Şubat Cumartesi saat 15.00'te ve 20.00'de bir kez daha izlenecek.
    ÇOCUKLAR İÇİN ÇOK ÖZEL OYUNLAR
    ADT, 16 Şubat Pazar günü de 'Uğur Böceği Benekli'yi bir kez daha sahneleyecek. Çocukları düşündüren, güldüren, kahkaha attıran eser saat 14.00'te sahnelenecek. 'Benekli', 23 Şubat Pazar günü saat 11.00'de de çocukları bir araya getirecek.
    'MIZIKACILARIN HİKÂYESİ' İZLENECEK
    'Uğur Böceği Benekli'yi yine çocukların keyifle izleyebileceği 'Bremen Mızıkacıları'nın Hikâyesi' adlı çocuk eseri izleyecek. 'Mızıkacılar' da 18 Şubat Pazar günü saat 11.00'de, 23 Şubat Pazar günü saat 14.00'de çocuklarla buluşacak.
    'BUZLAR ÇÖZÜLMEDEN'
    Yoğun istek üzerine defalarca sahnelenen 'Buzlar Çözülmeden' adlı eserin oyuncuları, Şubat ayı içinde 19-20-21 Şubat akşamları saat 20.00'de, 22 Şubat Cumartesi günü de saat 15.00 ve saat 20.00'de  bir kez daha izleyici karşısına çıkacak.
    PERDE 'BOŞ ODALAR'LA KAPANACAK
    Şubat ayının son oyunu 'Boş Odalar' olacak. Tiyatroseverler 'Boş Odalar'ı 26-27-28 Şubat günleri saat 20.00'de, 29 Şubat Cumartesi günü de saat 15.00 ve saat 20.00'de izleyebilecek. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow