hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Renkler arasında heyecan

    Renkler arasında heyecan
    expand

    Renkler arasında heyecan

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYALI ressam Eser Sadak, son çalışmalarından oluşan eserlerini sanatseverlerin beğenisine sundu.

    Tekstil alanında 4 yıl desinatörlük yaptıktan sonra Almanya'da desen ve seramik eğitimleri alan ressam Eser Sadak, yağlıboya, akrilik boya ve suluboya resim çalışmalarını, Nuri Sezen yönetimindeki Yediarıklar Sanat Grubu bünyesinde sürdürüyor.

    Ressam Eser Sadak'ın uzun bir aradan sonra 4'üncü kişisel sergisi Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN) Güzel Sanatlar Galerisi'nde açıldı. Serginin açılış kurdelesini, Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal'ı temsilen katılan meclis üyesi Nuran Uğur, ANSAN Başkanı Cahit Çakcıl birlikte kesti.

    Yağlıboya, akrilik boya resim çalışmalarını hayranlıkla inceleyen meclis üyesi Nuran Uğur, kendisinin de sanatla uğraştığını, boş vakitlerinde tuval önüne geçip resim yaparak ruhen rahatladığını anlattı. Uğur, başarılı çalışmalarından dolayı Eser Sadak'ı kutladı.

    Renklerin arasında yaşamanın kehndisine huzur ve mutluluk verdiğini söyleyen ressam Eser Sadak'ın 30 eserinin yer aldığı sergi, 15 Şubat Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow