hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Rotaryenlerden birlik beraberlik çağrısı

    Rotaryenlerden birlik beraberlik çağrısı
    expand

    Rotaryenlerden birlik beraberlik çağrısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Aslı DURAN /ANTALYA,(DHA)- ANTALYA Kaleiçi Rotary Kulübü tarafından düzenlenen '1. Yeni Yönetim Yaklaşımları Konferansı' başladı. Konferansta konuşan Uluslararası Rotary 2430 Bölge Federasyonu Başkanı Hakan Karaalioğlu, yöneticilere gençlerin birlik ve beraberlik halinde hareket etmesi gerektiğine vurgu yaptı.

    Kaleiçi Rotary Kulübü'nün öncülüğünde hazırlanan '1. Yeni Yönetim Yaklaşımları Konferansı' Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Konferans Salonu'nda düzenlendi. Konferansta dünyada yaşanan gelişmeler, iş dünyası ve yönetim anlayışının yarattığı değişim konuları anlatıldı. Konferansta Perihan İnci, Nasuh Mahruki, Aylin Yazgan İyicik, Hakan Karaalioğlu, Selim Oktar, Mehmet Özel, Bertay Fişekçi, Dr. Sema Çetinkaya, Dilek Er Taşkent, Bilge Ünlüer, Selin Gürsev, Bülent Kurtdedeoğlu, Ertuğrul Özürün ve Av. Elif Ezgi Ekşioğlu konuşmacı olarak katıldı.

    GENÇ KIZLARA DESTEK

    Antalya Kaleiçi Rotary Kulübü Başkanı Selma Demir Tekinalp, 1. Yeni Yönetim Yaklaşımları Konferansı'na iş dünyasından toplam 330 kişinin katıldığını söyledi. Rotary Kulübü olarak birçok sosyal sorumluluk projelerine imza attıklarını anlatan Tekinalp, konferanstan elde edilen gelirin sosyal hizmetlerden yararlanmış genç kızların meslek edindirme programına aktarılacağını söyledi.

    'HERŞEY GERÇEĞE UYGUN OLMALI'

    1.Yeni Yönetim Yaklaşımları Konferansı'nın ilk seminerinde konuşan Uluslararası Rotary 2430 Bölge Federasyonu Başkanı Hakan Karaalioğlu, Rotary Kulübü hakkında bilgi verdi. Rotary 2430 bölgesinin en büyük bölge olduğunu belirten Karaalioğlu, bu bölgenin Türkiye, Azerbaycan, Türkmenistan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Tacikistan ve Afganistan'dan oluştuğunu söyledi. Karaalioğlu, “Birinci önceliğimiz, insanlarının hizmetinde olmak ve çalışmalarımızı sürdürerek, ülkemiz ve ülkemiz insanları için hiç bir karşılık beklemeden çalışmaktır. Rotaryenler olarak veren el, alan elden daima üstündür ilkesiyle hareket etmemiz gerekiyor" dedi.

    GENÇ NESİLE AYAK UYDURMAK GEREKİYOR

    Seminerde gelecek kuşağın kuruma kazandırılması için aile şirketlerinin kurumsallaşmasının önemini anlatan Hakan Karaalioğlu, her yeni yılın bir önceki yıla göre değiştiğini, mevcut sisteme göre ayak uydurulması gerektiğini vurguladı. Karaalioğlu, “Genç nesil ile bir çatışma içerisinde değil, karşılıklı iletişim halinde olmamız gerekiyor. Çünkü herkesin her yaştan öğreneceği bir şeyler vardır. Artık çağ gelişiyor. Eskiden ansiklopedilerle uzun süren araştırmalar yapardık ama şimdi telefon ve ya bilgisayardan internete bağlandığınızda tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu yüzden başarının devamlılığı için yöneticilerin gençlerle birlikte iletişim halinde olup birlikte hareket etmesi lazım. Gençler ileride toplumlarım yöneticileri olacak. Birlikte çağa ayak uydurmak gerekiyor" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow