hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sağlıkçılardan sanat sergisi

    Sağlıkçılardan sanat sergisi
    expand

    Sağlıkçılardan sanat sergisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA İl Sağlık Müdürlüğü'nce 'Tıp Bayramı' etkinlikleri kapsamında Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktor, hemşire ve diğer sağlık çalışanlarının yaptığı resimler sergilendi.

    Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında hastanede görevli sağlık çalışanlarının yaptığı resim çalışmalarının yer aldığı sergi açıldı. Sergi öncesinde hastanede verilen sağlık hizmetleri hakkında sunum yapıldı. Dr. Levent Özgönül ise Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemlerindeki tıp okullarını slayt gösterimiyle tanıttı, tıp tarihinin dünü ve bugünü hakkında bilgi verdi.

    Uzman Dr. Elçin Süren ile yeğeni Tolga Başkan'ın müzik dinletisinin ardından hastane fuayesindeki resim sergisinin açılışı yapıldı. Sağlık çalışanlarının bez tuval üzerine yağlıboya ve akrilik boya çalışması resimleri ilgi gördü. Hastane başhekimi Prof. Dr. Halil Yalçın Yüksel, eser sahipleri Doç. Dr. Güzin Aykal, Uz. Dr. Ayten Aykol, memur Eşref Bulut, tıbbi sekreter Ülker Kaplan, kızı Merve Ela Kaplan, hemşire Melike Çil, kızı Elif Çil, emekli hemşire Herdem Yağış'a çiçek vererek teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow