hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sanayi esnafının çifte tapu sevinci

    Sanayi esnafının çifte tapu sevinci
    expand

    Sanayi esnafının çifte tapu sevinci

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi'ne 300 yeni iş yeri eklenebilecek rezerve alan ile sanayinin 26 hak sahibi esnafına şahsi tapularını teslim etti.  
    Akdeniz Sanayi Sitesi esnafı çifte mutluluk yaşadı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün girişimleri ile mülkiyet sorunları çözülen, plan revizyonları ile değer kazanan Akdeniz Sanayi Sitesi'nde bir kez daha tapu sevinci yaşandı. Akdeniz Sanayi Sitesi'ne 300 yeni iş yeri eklenebilecek rezerve alan ile sanayinin 26 hak sahibi esnafına şahsi tapuları teslim edildi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Öztürk ile beraber sanayi sitesi esnafının tapu sevincine ortak oldu. Tapu töreninde konuşan Başkan Tütüncü, “İşleyen ekonomiye can vermek için, iş ve istihdamı büyütmek için Akdeniz Sanayi Sitesini el birliğiyle büyütüyoruz" dedi.
    'SANAYİ SİTESİ İÇİN ÇOK ÇALIŞTIK'
    Verdikleri her sözü yerine getirebilmek için geceyi gündüze katarak, sürekli çalıştıklarını dile getiren Başkan Tütüncü, “Yaklaşık 10 yıllık emeğimizin semeresini böylesi güzel bir ortamda görmek bizim için mutluluk vesilesi. Göreve geldiğim 2009 yılında Akdeniz Sanayi Sitesi'nin çok farklı problemlerle aynı anda mücadele etmek zorunda olduğunu gördük. İşin başında imar ve mülkiyete ilişkin sorunlar geliyordu. Bununla da kalmayarak Akdeniz Sanayi Sitesi'nin üst yapı konusunda da çok çeşitli talepleri vardı. Biz sadece Akdeniz Sanayi Sitesi'ne değil, Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'ne, Hurdacılar Sitesi'ne, İnşaat Malzemecileri Sitesi'ne yani bu bölgeye bir bütün olarak değindik" diye konuştu.
    Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Öztürk de, Başkan Hakan Tütüncü'ye sanayi sitesine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow