hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Akaryakıt hırsızı tutuklandı

    Akaryakıt hırsızı tutuklandı
    expand

    Akaryakıt hırsızı tutuklandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde iş makinelerinden akaryakıt hırsızlığı yaptığı belirlenen şüpheli jandarmanın titiz çalışması sonucu yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
    Serik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri; Büğüş Mahallesi'nde 19 Ocak'ta A.Y.'ye ait iş makinesinde ve Yumaklar Mahallesi Gölcük mevkiinde 7 Mart tarihinde Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait iş makinelerinde meydana gelen akaryakıt hırsızlığı olaylarıyla ilgili çalışma başlattı. Serik İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) unsurları şüphelinin yakalanması için geniş çaplı inceleme ve araştırma yaptı.
    Her iki bölgede tespit edilen tüm bulgular değerlendirilirken, merkez ve Gebiz Jandarma Karakol Komutanlığı koordinesinde toplam 31 ayrı güvenlik kamerası incelendi. Bunun sonucunda her iki olayın şüphelisinin M.B. olduğu ve beyaz bir araç kullandığı tespit edildi.
    Serik Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla M.B., JASAT unsurlarınca düzenlenen operasyonla yakalanarak, gözaltına alındı. M.B.'nin aracında olay yeri inceleme timleri tarafından yapılan incelemede ise olay yerinde hırsızlığa karışan araca ait lastik izleri, sigara izmariti ve aracın bagaj bölümünde hırsızlığa konu mazot artıklarının bulunduğu görüldü. M.B. işlemlerinin ardından cumhuriyet savcılığınca tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. M.B. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Kepez Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow