hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Av köpekleri yarıştı

    Av köpekleri yarıştı
    expand

    Av köpekleri yarıştı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik ilçesinde Fermalı Av Köpekleri Yarışması yapıldı.

    Serik Avcılık Balıkçılık ve Atıcılık Spor Kulübü Derneği tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Fermalı Av Köpekleri Yarışması yapıldı. Yarışmaya Denizli, Burdur, Kemer, Manavgat, Kumluca ve Serik'ten çok sayıda avcı ve köpek sever katıldı. Geçen aylarda Kadriye'de geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Musa Çelik anısına gerçekleştirilen yarışmayı Kaymakam Haluk Şimşek, MHP İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun, Aksu Avcılar Dernek Başkanı Erdem Şimşek, Burdur Merkez Avcılar Dernek Başkanı Lütfi Türe, Manavgat Avcılar Dernek Başkanı Engin Tüter ve Yörük- Türkmen Dernek Başkanı Mustafa Kuş da izledi.

    Serik Avcılık Balıkçılık ve Atıcılık Spor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Kiremitçioğlu, "Geleneksel hale getirdiğimiz Fermalı Av Köpekleri Yarışması'nın bu yıl 3'üncüsünü trafik kazasında hayatını kaybeden Musa Çelik kardeşimizin anısına yaptık. Çevre illerden ve ilçelerden çok sayıda avcı dostumuz yarışmamıza gelerek bizleri onurlandırdı. Dernek yönetim kurulu üyelerimiz ve burada destek veren, katkıda bulunan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 2 yıldır yarışma hakemliğimizi yapan uluslararası milli hakemimiz olan Uğur Leylek kardeşimize ve yarışmamıza sponsor olan firma ve kişilere çok teşekkür ediyoruz" dedi.

    Yarışmaya toplam 60 civarında yarışmacı köpek katılırken kovucu ırklarda Rapko- Hüseyin Gülmez birinci, Tot- Hüseyin Burunsuz ikinci, Ceza - Hüseyin Uyanık üçüncü oldu. İngiliz ırkları yetişkinlerde Kesik- Ali Kavalcı birinci, Yörükden Belinda - Cihan Arık ikinci, İra - Selçuk Oral üçüncü, İngiliz ırkları gençlerde Amor- Selçuk Oral birinci, Jole - Süleyman Korkmaz ikinci, Arvi- Selçik Oral üçüncü, Continental ırkları yetişkinlerde Barbie- Mesut Öner birinci, Barbar- Lütfi Türe ikinci, Continental ırklar gençlerde Abel- Hüseyin Sönmez birinci, Çakıl- Hüseyin Akçaoğlu ikinci oldu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow