hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Balıkçılar Serik'te yarıştı

    Balıkçılar Serikte yarıştı
    expand

    Balıkçılar Serik'te yarıştı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- AKDENİZ Balıkçılar ve Spor Kulübü Derneği (AKBADER) tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Batı Akdeniz Surf Casting Turnuvası, Antalya'nın Serik ilçesinde yapıldı.

    Serik'e bağlı Boğazkent Mahallesi sahilinde gerçekleştirilen kıyıdan balık yakalama stili olan Surf Casting Turnuvası'nda Azerbaycan'dan ve Türkiye'nin çeşitli illerinden 12 derneğe bağlı 150 sporcu mücadele etti.

    Bir gün süren ve toplam 96 balığın tutulduğu turnuva sonunda birinciliği Doğu Akdeniz Surf Casting Team Çayır Manyakları Grubu'ndan Fethi Cerrah ve Bülent Ercan ikilisi kazandı. İkinciliği Kocaeli Surf Casting Kulübü Derneği'nden İrfan Biricik ve Levent Topal ikilisi, üçüncülüğü ise İstanbul Surf Casting Derneği'nden Elvan Ünal ve Semih Can Kardeş ikilisi elde etti. Turnuvada ayrıca En Büyük Balık Tutma Ödülü'nü de 33 santimlik levrekle Akdeniz Surf Casting Derneği'nden Murat İleri kazandı.

    Turnuvada dereceye girenler için ödül töreni düzenlendi. Törende dereceye girenlere ödülleri AKBADER Başkanı Gökhan Kuzuoğlu, Başkan Yardımcısı Gökhan Ertosun tarafından verildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow