hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Balıkçıyı arkadaşları kurtardı

    Balıkçıyı arkadaşları kurtardı
    expand

    Balıkçıyı arkadaşları kurtardı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde balık tutmak için denize açıldığı teknenin motoru arızalanınca kayalıklara çarpan amatör balıkçı Ahmet Çelikoğlu, arkadaşlarının yardımıyla kurtarıldı.
    Serik'e bağlı Belek Mahallesi Acısu Deresi mevkisinde bayramın üçüncü günü balık tutmak için denize açılan amatör balıkçı Ahmet Çelikoğlu, gece yarısı barınağa dönmek istediği sırada motor arızası yapınca tekneyle kayalıklara çarptı. Tekne karaya otururken Çelikoğlu da balıkçı arkadaşlarından yardım istedi. Balıkçı barınağından yardım için gitmek isteyen balıkçılar, Acısu Deresi üzerinde bulunan köprülerden birindeki arıza nedeniyle geçemedi. Yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından köprünün açılmasıyla yardıma giden balıkçılar Ahmet Çelikoğlu'nun teknesini çekerek Belek balıkçı barınağına getirdi. Tekne daha sonra halat yardımıyla sahile çıkarıldı.
    Ahmet Çelikoğlu, "Amatör balıkçılık yapıyorum. Bayramın üçüncü günü gece balık avına çıktım. Geri dönerken teknem arıza yaptı. Bu nedenle kayalıklara çarptım. Arkadaşlarımın yardıma gelmesi gecikince teknemin arka kısmı çarpmanın etkisiyle büyük zarar gördü. 3 saat sonra arkadaşlarım beni kurtardı. Ben bu mağduriyetimden dolayı o bölgede bulunan 2 otelden davacıyım. Gerekli yasal işlemi başlatacağım" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow