hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başsavcıdan kan bağışına destek

    Başsavcıdan kan bağışına destek
    expand

    Başsavcıdan kan bağışına destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, kan bağış kampanyasına destek verdi.
    Serik Kaymakamlığı önünde bulunan kan bağışı istasyonuna gelerek kan bağışında bulunan Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, kan vermenin insani ve vicdanı bir mesele olduğunu unutmamak gerektiğini söyledi. Bağışlanan her kanın kurtarılan birer can olduğuna dikkati çeken Başsavcı Çınar, "Kan bağışının hayat kurtardığını unutmamak gerekir. Verilen her kan bir bedene hayat verir. Ayrıca kan vermek vücuda sıhhat verir. Biz de bundan yola çıkarak mübarek Ramazan ayı öncesinde Kızılay kan merkezine bir katkı vermek istedik. Bizler Türk Kızılayı'na kan bağışı yaparak umut olun ve hayat kurtarın anlayışını da hatırlatmak istiyoruz" dedi.
    Serik Kızılay Başkan Yardımcısı Yasemin Kolcu da "Kan bağışında bulunan Başsavcımız İsmet Çınar'a çok teşekkür ediyoruz. Kızılay, kan ihtiyaçlarını bağışçılarının destekleri sayesinde karşılamaktadır. Vatandaşlarımızı Ramazan ayı öncesinde kan bağışına davet ediyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow